Mental Vinder

Arbejdsglæde – det skal tages alvorligt

Du fortjener det bedste arbejdsliv og det samme gør dine medarbejdere. De tre største årsager til manglende arbejdsglæde på jobbet er: 1. Brok fra kolleger/dårlig omgangstone, 2. Manglende anerkendelse og 3. Travlhed. På workshoppen dykker vi ned i, hvad der giver jer arbejdsglæde. Og hvad vi skal sætte fokus på for at øge arbejdslysten.

Arbejdsglæde smitter – det gør det modsatte også. Hvad vil du helst smittes af? Forskning viser, at der især er syv faktorer, som har betydning for arbejdslysten. God arbejdslyst/-glæde handler i bund og grund om trivsel og motivation i arbejdslivet - hele livet. Arbejdsglæde er noget, som vi skal tage alvorligt især i denne Coronatid.

Indhold:
Vi tager temperaturen på jeres arbejdslyst og finder de af de syv faktorer, der bedst kan være med til at løfte arbejdslysten hos jer. De syv faktorer er: Mening, kolleger, ledelse, balance, medbestemmelse, resultater og mestring.

Vi taler om, hvad der kendetegner en god kollega hos jer.
Hvad er en god arbejdsdag?
Hvad vil I gerne have mindre af, så arbejdslysten øges?
Lær dine kolleger at kende på en ny måde gennem spillet: Arbejdsglædepoker. Vi sætter rammen, og garanterer, at I kommer til at grine, udvise gejst og føle stolthed.
Målgruppe: Grupper eller teams med op til 50 ledere/medarbejdere.
Varighed 3,5 timer

I får større indsigt i og forståelse for hinanden gennem arbejdsglæde spillet. I får konkrete handlinger til at øge arbejdslysten.

Tidligere deltagere udtaler:
"Lærerigt – fint at få sat ord på ”hverdagen”, sjovt at se ens egen profil i spillekortene og de andres, tror vi bliver endnu bedre sammen efter dit super gode oplæg." Anita, Køge Marina "Det var rart at tale med og om mine kolleger på en helt ny måde. Det gjorde mig rigtig glad at høre hvordan de så mig. Det giver fornyet energi." Nickie, Roskilde Dyreinternat