TinaChristensen.dk

Arbejdsglæde

Kan arbejdsglæde styrkes og kan man som medarbejder selv være med til at styrke arbejdsglæden? I løbet af dette foredrag eller workshop vil I blive præsenteret for, hvad der skaber arbejdsglæde, og hvad der virker drænende for arbejdsglæden. I vil blive præsenteret for værktøjer og øvelser, hvor vi prøver nogle af tingene af.

Generelt om mine workshops og kurser: Det er vigtigt for mig at videregive forskningsbaseret viden og at skabe en hyggelig og humoristisk dag, hvor sammenholdet styrkes.

Jeg vil sætte rammerne for, at I får en god, sjov og hyggelig dag sammen - et fælles referencepunkt og et fællessprog med trivsel som omdrejningspunkt.

I vil få en udbytterig dag, hvor I vil blive præsenteret for viden (med udgangspunkt i fakta). Samtidig vil I få træning i at anvende teknikkerne og værktøjerne og på den måde er det lettere at få dem indarbejdet i hverdagen.

Jeg oplever, at virksomhederne efterfølgende en trivselsdag får større forståelse for hinanden, og at det bliver lettere at snakke om trivsel og mistrivsel.