Arbejdsglæde nu

Arbejdsglædeworkshop

Workshoppen rummer både indlæg og arbejde i mindre grupper, hvor deltagerne arbejder med udgangspunkt i deres egen situation og kommer med ideer og planer til, hvordan de kan skabe en bedre arbejdsplads sammen

Arbejdsglædeworkshoppen er for afdelinger, teams, projektgrupper eller divisioner på op til 100 personer. Formen i workshoppen rummer både indlæg og arbejde i mindre grupper. Der er øvelser undervejs, hvor deltagerne arbejder med udgangspunkt i deres egen situation og kommer med ideer og planer til, hvordan de kan skabe en bedre arbejdsplads sammen. Dermed bliver budskabet endnu bedre forankret i gruppen og deltagerne går derfra godt rustet til at gøre noget ved det.

 

Den nøjagtige agenda planlægger vi sammen med jer ud fra jeres konkrete behov og ønsker, men her er nogle elementer der kan indgå.

* Introduktion til arbejdsglæde – et oplæg, der sætter de mest grundlæggende begreber på plads, med refleksioner undervejs.

* Plan for arbejdsglæden – gruppearbejde, hvor deltager beslutter konkrete arbejdsglædeinitiativer, for at give mod og energi på endnu mere arbejdsglæde.

* Problem-matrix – en konstruktiv øvelse til at identificere de frustrationer der skader arbejdsglæden og hvad man kan gøre ved dem.