YOUANDX A/S

Arne Nielsson - Spil dig selv og dine omgivelser gode

Hvordan er du den bedste version af dig selv? Ved du, hvornår du er den bedste version af dig selv? Måske, måske ikke. Ved du, hvem du er? Selvfølgelig gør du det! Men ved du også, at det er din personlige persontypologi, der bestemmer, hvad der giver dig overskud, drive, passion, energi og glæde? Og modsat – dræner din energi og engagement.

I dette foredrag giver Arne Nielsson et indblik i, hvordan de fire forskellige persontyper agerer. En viden, som er hele forudsætningen for, at du kan blive den bedste version af dig selv – og som samtidig gør dig i stand til at få det bedste frem i dine kolleger eller dit team.

Få det bedste frem i dig selv og andre
Den videns-søgende analytiker, den empatiske diplomat, den effektive praktiker eller den dynamiske entusiast. Kan du genkende dig selv og dine kolleger i de fire persontyper? Glæd dig til en hæsblæsende foredrag, der giver dig fornyet viden, inspiration og arbejdsglæde.


- Få indblik i, hvordan du bliver den bedste version af dig selv

- Lær, hvordan du spiller dig selv og andre gode

- Hør, hvordan du kan være med til at opbygge en kultur – på jobbet såvel som i ægteskabet/parforholdet eller som forældre, hvor du er opmærksom på dig selv, hvad der er godt for dig, og for dem du omgives?

- ’Styr bussen i dit liv” – og find frem til hvor din energi, motivation og passion er størst

- Lær at forstå og blive forstået – brug de fire typologier til at skabe den optimale kommunikation og læring med dine omgivelser