YOUANDX A/S

Bettinna Delfs - Skab en sjov og god sundhedskultur

Din virksomhed er ikke bedre end cellerne i dine medarbejders krop Mennesket er det vigtigste og stærkeste resource i en virksomhed. Ønsker I at blive bedre til at tiltrække og fastholde medarbejdere? Selvfølgelig vil I det.

Spørgsmålet er, hvordan I kan gøre en forskel fra alle andre virksomheder, der ønsker det samme. Et af svarene kan ligge i den sundhedskultur, I dyrker i virksomheden.

Bettinna Delfs er sundhedsekspert for virksomheder og privatpersoner med udgangspunkt i sundhedskonceptet ”Alkaline Living”. ”Alkaline Living” er evidensbaseret og bygger på forståelsen af pH-balancens betydning for sygdom eller sundhed. Og ikke mindst den effekt, syre-base balancen har på såvel forebyggelse, helbredelse, energiniveau og på stress. Men som de fleste erkender, består vi jo ikke kun af celler og kemi.

Vores kroppe er i bund og grund et utroligt energibundt og kan være udholdende i ganske mange timer. Alligevel oplever mange af os, at dette ikke er dagligdag.

Måske oplever I?
· Træthed
· Tristhed
· Stress
· Smerter
· Hovedpine
· Svækket immunforsvar
· Generelt manglende overskud

Spørgsmålet er, hvordan er det lykkedes os at degenerere os selv så meget?
Ultimativ vitalitet og overskud til krop og hjerne

Så snart vi giver kroppen de rette livsbetingelser, responderer den med masser af energi, indre ro, overblik og et stærkt immunforsvar. Resultatet mærkes tydeligt efter blot 5 dage.

I vil opleve:
· Mere overskud
· Mere kreativitet
· Færre sygedage
· Færre fejl
· Bedre humør
· Bedre arbejdsmiljø

Under foredraget vil Bettinna Delfs udfordre jer på, hvad sundhed egentlig er. I får evidensbaseret viden om, hvordan I på en let og overskuelig måde skaber de mest livsfremmende betingelser for både krop og hjerne, så I har overskud til at udnytte jeres fulde potentiale, hver især og sammen.

Gennem 5 trin vil I kunne skabe en stabil energisk krop og en klar hjerne. Kroppens fundamentale funktioner styrkes, og der opnås vedvarende resultater. I vil stå langt mere robust, også i stressede situationen.