Finanskandidaten

Bliv klogere på jeres individuelle talenter og styrk samarbejdet.

Bliv klogere på hjernens skjulte talenter og få testet jeres individuelle talenter med en talenttest fra Play Your Talent. Det vil styrke jeres selvværd, samarbejde og kommunikation, og åbne op for at sætte jeres talenter bedre i spil i teamet, til glæde for motivationen, trivslen og resultaterne.

Resultatet viser hver deltagers top 10 styrker og bund 5 udfordringer, ud af i alt 34 individuelt definerede talenter/styrker.

Gallupundersøgelser viser at vi bliver op til 6X mere motiverede når vi har vores talenter i spil i vores arbejde, Det kræver dog i første omgang at vi er bevidste om dem, og kan formidle og tydeliggøre dem for vores leder og team.

Tilbuddet starter med en 20 minutters præsentation, og herefter en 3 timers aktiv workshop inkl. testning (tager 15 min.). Sæt derfor 3,5 time i alt af til arrangementer inkl. pauser. Ideelt til en hel formiddag eller eftermiddag.

Selvindsigt - styrkelse af selvværdet ved at få sat ord på ens individuelle styrker.
Samarbejde - indblik i den diversitet vi besidder og hvordan vi bruger hinandens styrker.
Kommunikation - Sæt flere ord på hvad du motiveres af, og forstå dine modsætningers styrker.

I vil opleve at når talenterne får fokus og sættes i spil, øges motivationen, arbejdsglæden og resultaterne. Som leder vil du få et større indblik i de potentialer dine medarbejdere besidder og kunne styrker deres individuelle resultater.