One Decision

Brug humor og få mere arbejdsglæde

I foredraget med Rune Green vil din arbejdsplads få et sjovt og lærerigt foredrag om humoren betydning for hverdagen. Der er lagt stor vægt på indhold og værktøjer, som peger i retning af humors betydning for, hvordan vi tackler situationer som opstår i vores arbejdsliv – og hvordan vi bliver bedre til at tage humoren og det gode humør med på arbejde. Foredraget varer ca. 50 minutter og passer ind i alle brancher og til alle medarbejdergrupper. Foredragene vinkles altid, så de er tilpasset målgruppen. Rune er det oplagte valg, hvis du skal bruge et fagligt oplæg, som også er sjovt.

Et suverænt foredrag med håndgribelige værktøjer til at styrke din og dine kollegaers arbejdsglæde - ved brug af humor. Hvis du synes det godt kunne være lidt sjovere at gå på arbejde, så er der simpelthen ingen bedre end Rune Green. Vores kloge og sjove humorspecialist giver dig værktøjer, råd og en helt masse at grine af mens du bliver klogere.

Hør om…

• Hvordan I styrker jeres arbejdsglæde ved brug af humor

• Hvilken indflydelse din humor har på dine relationers gode humør

• Om der findes god og dårlig humor

Der er lagt stor vægt på indhold og værktøjer, som peger i retning af humors betydning for, hvordan vi tackler situationer som opstår i vores arbejdsliv – og hvordan vi bliver bedre til at tage humoren og det gode humør med på arbejde.

Foredraget varer ca. 50 minutter og passer ind i alle brancher og til alle medarbejdergrupper. Rune Green er uddannet fra Århus universitet, hvor han har forsket i humor og komik. Han har arbejdet i over 30 år med humor på alle tænkelige måder. Samtidig er han en af Danmarks bedste og morsomste formidlere, når han deler ud af sin store viden om alle de ting du ikke vidste om humor. Foredragene vinkles altid, så de er tilpasset målgruppen. Rune er det oplagte valg, hvis du skal bruge et fagligt oplæg, som også er sjovt.