Foredragsholder og forfatter Torben Wiese

Bryd vanen, bøj fisken - og nå jeres sundhedsmål

Trivsel, arbejdsglæde og vaner Torben Wiese er specialiseret i vaner, forandringer og nærvær og har flere foredrag og workshops der er målrettet mental og fysisk sundhed.

1. Bryd vanen, bøj fisken - og nå jeres sundhedsmål
2. Hvis din hest er død, så stå af!
3. Trivsel, arbejdsglæde og vaner
4. Mental sundhed, trivsel og sammenhold i det fleksible arbejdsliv
5. Feedback - brændstof til kollektiv trivsel og samarbejde

Torben Wiese er specialiseret i vaner og forandringer og har flere foredrag/workshops målrettet den kollektive sundhed.

Sundhed er ikke kun noget der foregår i arbejdstiden eller i privatlivet. Det foregår hele tiden og er livsvaner der involverer de 3 grupper af vaner, nemlig vores tanker, følelser og fysiske handlinger. Torbens indlæg er målrettet kollektivet så I sammen kan fokusere på både den mentale og den fysiske sundhed og herigennem støtte og motivere hinanden. Jo bedre sundhed, jo større muligheder for arbejdsglæde, iderigdom og trivsel som også medvirker til at bevare og tiltrække de bedste medarbejdere igennem et attraktivt arbejdsmiljø.

Torben Wiese taler med jer forinden og tager udgangspunkt i jeres situation og ønsker. Desuden taler han ud fra sine 2 bestsellerbøger "Bryd vanen og nå dine mål" (Om mål, vaner, trivsel og fysisk og mental sundhed), "Bøj fisken mens den er frisk" (om nærvær, nu'et, trivsel og stress) samt hans nyeste bog "Grib dine kriser - privat, hjemme og på arbejdspladsen" (om hvordan man forebygger kriser, ser kriser hos sig selv og kollegaer og hvordan man støtter).

Torben er kendt for sin involverende, energiske og humoristiske stil og er flere gange valgt til at være blandt de 3 mest motiverende talere i Danmark. Velkommen til et inspirerende, tankevækkende og igangsættende indlæg. Alle forstår nemt "vaner" hvilket gør det nemt og motiverende at arbejde videre med.

Torben Wiese skaber på kort tid en nærværende og let stemning der får vitaminerne og "medicinen" til at glide nemmere ned. I bliver involveret og Torben tilbyder værktøjer som I kan arbejde videre med bagefter både privat og sammen på arbejdet. I får en fælles forståelse for begrebet sundhed samt hvilke vaner der giver sundhed, hvordan man bryder vaner og når sine mål. Indlægget tilpasset til netop jeres ønsker og behov og I mærker en fælles kultur, stemning og mange af Torbens "one-liners" vil leve længe i organisationen efterfølgende.

”Torben er i verdensklasse!"
"Et topunderholdende indlæg fra en begavet mand - der blev grinet igennem ved alle bordene, samtidig med, at vi hver især fik noget med hjem at tænke over. Så; hvis du vil have en oplægsholder der både taler til lattermusklerne og til hjernen, så er Torben verdensklasse!”
Kalundborg Kommune

”Torben Wiese ramte helt i plet"
"Torben var både underholdende og meget spændende i sin måde at levere foredraget om at leve i nuet på. Han ramte helt i plet og fik inspireret til en masse god dialog bagefter. Ikke alene var Torben meget motiverende, han fik også hele salen til at grine. En kæmpe tak!”
Velux