Flensburgconsult

Det optimale samarbejde- også under pres

At forblive langtidsholdbar i jobbet.

Emner under foredrag og debat er:

Hvad skal der mon til for at forblive langtidsholdbar i jobbet?
Få hjernen som med og ikke modspiller når det gælder relationer og kommunikation
Lær at forstå hvordan hjernen og nervesystemet fungerer under både trivsel og pres
Hvordan foregår det når vi smitter med positiv og negativ stemning og hvad mon smitter mest?
Hvordan kan vi håndtere vedvarende negative medarbejdere eller kolleger og kan man overhovedet ændre på ens eget og andres mindset ?
Hvordan mon hjerne, krop og omgivelser spiller sammen ?
Hvad kan vi selv gøre for at tage ansvar for den gode stemning, vi er så dybt afhængige af for at kunne præstere optimalt ?
Hvad gør sproget og hvordan kan vi sige ting til hinanden der kan opfattes som kritik?
Det optimale team samarbejde- hvilke parametre skal der til og hvordan kan vi handle på at optimere team samarbejdet når vi er pressede?
Det hele handler om kommunikation, så hvad signalerer vi og hvordan kan vi ved hjælp af enkle kommunikationsteknikker sige alt på en ordentlig måde, så der er større chance for at der lyttes?

Du og dit team går hjem med en større forståelse af, hvordan hjernen fungerer under trivsel og stress, og hvad du kan gøre for at hjælpe dig selv og dine kolleger under pres. I får ligeledes helt konkrete værktøjer til at optimere samarbejdet i dagligdagen via enkle kommunikationsværktøjer. I får handlemuligheder til at forebygge mistrivsel, men også handlemuligheder til at tackle de misforståelser, der nu engang opstår der hvor mennesker er sammen. I går fra oplægget med fornyet energi og engagement, fordi I har konkrete ideer med ud af lokalet til gavn for jer selv og andre ift at forblive langtidsholdbare i jobbet. Under oplægget har du selv været i spil, så du rent faktisk også husker noget af det vi gennemgår sammen. Det hjælper ligeledes at oplægget hviler på et videnskabeligt grundlag men leveres let og med masser af grin " Det kan godt være klogt selvom det er sjovt"