Sundhed og Trivsel v/ Stine Klarskov

Dine tanker skaber dit liv - arbejdsglæde

Dine tanker skaber dit liv - arbejdsglæde Flere og flere plages af angst, mistrivsel, stress, lavt selvværd og generelt negative tanker. Men det behøver ikke være sådan! For du er ikke dine tanker… Dette foredrag bidrager til personligt ansvar for din arbejdsglæde og dine tankemønstre.

Foredragsholder og livsvejleder Stine Klarskov kom for nogle år siden ud for en sportsulykke. Ulykken medførte stor forandring i hendes liv, med et langvarigt sygdomsforløb og med mange senfølgeskader. Under sygdomsforløbet indtraf en depression med ukontrollerede negative tankemønstre, bekymringer, angst og manglende håb for helbredelse og et lykkeligt liv.

Men så skete der noget:

En veninde fortalte hende om, hvordan vi genfinder vores naturlige indre sundhed og velvære. Stine fik vendt negative tanker til positive tanker. Hun fik vendt lidelse og fysisk smerte. Hun tillærte sig simpelthen taknemlighed og fik tillid til livet, gennem tro, håb og mirakler!

For ja, mirakler findes, når du bliver i stand til at sige farvel til kontrol, frygt, og ikke mindst til at give slip på din sygdom. Du er ikke din sygdom. Intet er så fastlåst, at det ikke kan ændres!

Stine har således kæmpet sig tilbage til livet og har fået livsglæden tilbage med et stort smil. Hun er i dag foredragsholder, livsvejleder og har en baggrund som selvstændig stress-, trivsels- og sundhedsbehandler over de sidste 12 år.

Virksomheden ”Sundhed & Trivsel” er ud fra FN´s Verdensmål nr. 3 – hvor hun tilbyder bæredygtig foredrag, 1:1 livssamtaler samt undervisning inden for personlige livskriser.

Stine formår at tale i øjenhøjde, når hun autentisk og nærværende fortæller om sin humoristiske tilgang til livet.

Foredraget Dine tanker skaber dit liv giver dig konkrete teknikker til din personlige værktøjskasse, i forhold til at genvinde kontrollen og glæden over dit liv.
Viden efter foredraget:

• Konkrete værktøjer til at vende negative tankemønstre til lys og liv
• Et vigtigt bidrag til personlig ansvar for livsglæde og mental sundhed