Sundhed og Trivsel v/ Stine Klarskov

Dine tanker skaber dit liv - stress

”Dine tanker skaber dit liv” Flere og flere plages af angst, mistrivsel, stress, lavt selvværd og generelt negative dystre tanker. Men det behøver ikke være sådan! For du er ikke dine tanker…

Foredragsholder og livsvejleder Stine Klarskov kom for nogle år siden ud for en sportsulykke. Ulykken medførte stor forandring i hendes liv, med et langvarigt sygdomsforløb og med mange senfølgeskader. Under sygdomsforløbet indtraf en depression med ukontrollerede negative tankemønstre, bekymringer, angst og manglende håb for helbredelse og et lykkeligt liv.

Men så skete der noget:
En veninde fortalte hende om hvordan vi genfinder vores naturlige indre sundhed og velvære. Stine fik vendt negative tanker til positive tanker. For ja, mirakler findes, når du bliver i stand til at sige farvel til kontrol, frygt, og ikke mindst til at give slip på din sygdom. Du er ikke din sygdom.

Foredraget "Dine tanker skaber dit liv" giver dig konkrete teknikker til din personlige værktøjskasse, i forhold til at genvinde kontrollen over dit liv. Stine formår at tale i øjenhøjde, når hun autentisk og nærværende fortæller om sin humoristiske tilgang til livet.

Stine Klarskovs foredrag:
• Bidrager til øget robusthed og værktøjer til ”du er ikke din diagnose, du er dig”
• Konkrete værktøjer til at vende negative tankemønstre til lys og liv
• Et vigtigt bidrag til personlig livsglæde og mental sundhed

Stine har således kæmpet sig tilbage til livet og har fået livsglæden tilbage med et stort smil. Hun er i dag foredragsholder, livsvejleder og har 12 års erfaring som selvstændig stress-, trivsels- og sundhedsbehandler

Hun driver i dag ”Sundhed & Trivsel” ud fra FN´s Verdensmål nr. 3 – hvor hun tilbyder bæredygtig foredrag, 1:1 livssamtaler samt undervisning inden for personlige livskriser og vendepunkter i livet.