Kristine Lindhardt Coaching ApS

En arbejdsplads i øjenhøjde

Hvordan skaber vi arbejdspladser i øjenhøjde? Et sted hvor medarbejdere føler sig set og hørt – og anerkendt. Hvad fremmer den mentale sundhed på arbejdspladsen? Og hvordan får vi skabt en mere rummelig arbejdsplads, hvor der er plads til forskellighed?

Alle spørgsmål som de fleste arbejdsgivere godt kunne tænke sig svar på. Og et emne som vægter højt blandt medarbejderne. Netop derfor har jeg lavet en workshop, som passer lige præcis til det.

Hvad er mental sundhed egentlig?
Mental sundhed er en tilstand, hvor vi oplever, at vi har det godt. Der er plads til, at vi kan udfolde de evner vi har, og er i stand til at håndtere dagligdagens udfordringer.
Min erfaring som coach i mental sundhed er, at det handler om at få bevidstgjort netop den mentale sundhed. At få sat en dialog i gang. Så vi bliver mere bevidste om, hvad der skal til for at styrke den enkeltes mentale sundhed, men også den vi har i fællesskabet. Vi føler os hørt, når vi begynder at tale om, hvordan vi ser mental sundhed.

Gennem workshoppen arbejder vi med de forskellige persontyper (DISC). For på den måde at lære at forstå og værdsætte hinandens forskelligheder. Og hvordan kan vi gøre samarbejdet endnu bedre, når vi begynder at forstå hvorfor vi handler, som vi gør.
Hvordan er det vi kan hjælpe hinanden, så vi undgår at blive stressede? Og hvordan er det vi spotter stress hos os selv og kollegaerne?

Denne workshop er for dig, som er leder, arbejdsgiver eller kollega. Dig som gerne vil sætte endnu større fokus på trivsel og samarbejde. At få skabt dialog om mental sundhed på din arbejdsplads. Skabe en større forståelse af dig selv og dine kollegaer.

En workshop der vil bestå af små oplæg, øvelser, refleksion og fælles dialog. Varighed er ca. 2 timer. Indholdet kan tilpasses relevante behovsområder.
Alt sammen for at styrke den mentale sundhed på netop din arbejdsplads.