Evabeth - strategisk samarbejdspartner for mennesker og virksomheder

EN STÆRK OG SUND AUTORITET GIVER RO OG EFFEKTIVE MEDARBEJDERE

En stærk og sund autoritet viser, hvem du er og hvor du vil hen. Synergien mellem din personlighed, din rolle og din evne til at få andre til at følge dig, skaber ro, trivsel og energi.

Medarbejderne efterspørger ledere, der fjerner støj og utryghed. En leder, de kan stole på og spille bold op ad. Din succes ligger i deres hænder. Effektiv udøvelse af autoritet er en af de mest krævende udfordringer, du har som leder, men også et af de vigtigste værktøjer til at opnå resultater.

Du går hjem med fem ideer til, hvordan du opbygger en stærk og sund autoritet; så du bliver én, som andre vil følge og spille bold opad. Du får en enkelt model, som du kan arbejde med, så du ikke mister din troværdighed, når du møder modstand. Medarbejderne anerkender din autoritet, når den er en naturlig del af din ledelse.

Foredraget er konkret med eksempler på ledere, som har udviklet en stærk autoritet. De har opnået nye resultater, mindre sygefravær og større arbejdsglæde. Få, ligesom dem, forøget din ledelsesværdi og overskud til kerneopgaven.

Foredraget indeholder skarpe pointer og skæve vinkler. Det varer 60 min, men kan tilpasses jeres ønsker og mål.