Sofie Grøne

Få et styrket sammenhold, mindre sygefravær, mere energi og mentalt overskud - ved hjælp af Åndedrættet

Vejrtrækningen er et utrolig stærkt og for mange overset redskab, som du altid har ved hånden, til at skabe øjeblikkelig ro og afslappethed i kroppen. Det er lige præcis det, vi skal have mere af i en travl hverdag. Jeg bruger selv teknikkerne hver dag og de virker!

Ved hjælp af vejtrækningen vil dine kollegaer lære, at blive mere bevidste om, hvornår uro og stress opstår, samt at løsne op for fysiske spændinger der giver anledning til dårlig ryg, skuldre, nakke, lænd samt hovedpine.

Hver eneste celle i kroppen har behov for den ilt, I får igennem jeres åndedræt. Trækker I vejret overfladisk, vil kroppen ikke blive iltet tilstrækkeligt, og I vil i høj grad mangle energi til at komme igennem dagen med overskud og evnen til at tænke klart.

Nervesystemet vil også være ude af balance, hvilket skaber stress og uro i kroppen og tankerne.

I lærer at aktivere den del af nervesystemet, som giver ro i kroppen og hjernen, uanset hvor I er og hvad I laver. Vejrtrækningen er nemlig altid lige ved hånden.

Teknikkerne er simple og kan nemt implementeres i jeres hverdag.

Hvis en eller flere medarbejdere allerede lider af en stressbelastning, vil redskaberne også hjælpe dem med at få genskabt balance i kroppen og sindet igen.

Der findes meget evidens for, at arbejdet med vejrtrækningen vil skabe mere energi, mindre stress, en mere velfungerende hjerne og mindre sygefravær hos jer.

I vil opleve mere glade, energiske og raske medarbejdere samt langvarig styrke og stabilitet i teamet.

På en workshop eller til et personale arrangement lærer du og dine kollegaer åndedrætsteknikker, som både kan laves på arbejdspladsen og derhjemme.

Sammen skaber vi viden om- og træner de effektive åndedrætsteknikker, der vil forbedre hjernens evne til at tænke mere rationelt, og som skaber en mere afspændt krop i hverdagen.
Derved sikrer vi, at I opnår en dybdegående og langvarig styrke og stabilitet i jeres team.

Jeg lægger vægt på simple og evidensbaserede teknikker.

De fleste af øvelserne tager kun et øjeblik at lave, men giver dig og dine kollegaer fornyet energi i løbet af arbejdsdagen, sænker stressniveauet og skaber en styrket mentalitet.

Øvelserne vil bl.a. styrke jeres koncentrationsevne, hukommelse og sociale færdigheder.

I vil opdage, at øvelserne er stærkt vanedannende, og at de vil styrke teamet både sundhedsmæssigt og socialt.

Denne workshop er ikke en quick fix, men et redskab som I vil have med jer hver dage resten af livet.