Carina Buus

Få styr på arbejdsglæden – en workshop for ledere

I dag har hver femte medarbejder i danske virksomheder planer om at søge væk. Hovedårsagen er, at de mener, de har dårlige ledere. Men hvad er god ledelse? Og hvordan opnår man som leder følgeskab og blive det fyrtårn, som alle medarbejdere følger?

Med en workshop hos Carina Buus får lederne viden og værktøjer til at styrke det personlige lederskab. For en dygtig leder med stor arbejdsglæde smitter ned i hele organisationen. Vi kigger på både motivation af medarbejdere, kommunikation og ikke mindst anerkendende ledelse. Det hele krydres med praksisnære øvelser tæt på deltagernes hverdag, så det bliver så realistisk som muligt.

Ofte bliver medarbejderne forfremmet til ledere, og når det sker, har mange virksomheder fokus på at lære den nye leder op i forhold til produktionen. Men hvis ikke den nye leder får værktøjer og kompetencer til at lede og opnå følgeskab, falder arbejdsglæden ikke blot hos den nye leder, men også hos medarbejderne. Med en workshop hos Carina Buus får lederne fokus på, hvor afgørende deres kommunikation, adfærd og fokus på motivation er for at opnå succes. Det styrker arbejdsglæden over hele organisationen.


Carina Buus har været leder i 15 år på en af landets mest hektiske mediearbejdspladser, TV 2. Gennem årene har hun ledet og tændt gnisten i flere hundrede medarbejderes øjne. I 2022 blev hun selvstændig og arbejder nu med at højne arbejdsglæden på landets arbejdspladser gennem fokus på kommunikation, samarbejde og udvikling af ledere.