Future Being

Få trivsel ind i jeres MUS

Mennesker udvikler sig bedst, når de trives og derfor er trivsel afgørende at inddrage, for at skabe et konstruktivt og værdifuldt udbytte af medarbejderudviklingssamtalen (MUS).

Personlig og faglig udvikling er således ikke blot væsentlig for at vi trives i hverdagen, og dermed også på vores arbejdsplads. Det er også graden af vores trivsel, der er med til at diktere betingelserne for vores udvikling. Trivsel og udvikling er derfor gensidigt afhængige af hinanden.

En konstruktiv medarbejderudviklingssamtalen (MUS) skal derfor både handle om medarbejderens udgangspunkt og målsætning for udvikling. Her er trivsel et afgørende element.

Workshoppen giver værktøjer til at forberede sig bedst muligt til samtalen, så der er fokus på både udgangspunkt og udviklingsmål. Den afholdes enten for ledere eller medarbejdere.

Workshoppen for ledere i organisationen har fokus på, hvordan trivsel og udvikling kan kobles sammen, så det er muligt at understøtte medarbejderen bedst muligt.

Workshoppen for medarbejdere i organisationen har fokus på, hvordan personlig trivsel og faglig udvikling kan kobles sammen, så det giver det bedste udgangspunkt for udvikling.

Begge workshops afholdes med en kombination af viden og øvelser, hvor deltagerne selv aktivt får mulighed for at bygge bro til deres egen helt nære hverdag.

Begge workshops er en halv dag og tilpasses netop jeres konkrete hverdag og kontekst.

I får:
- styrket udgangspunktet for udvikling
- øget indsigt i sammenhængen mellem trivsel og udvikling
- værktøjer til at løfte værdiskabelsen i MUS
- en naturlig samtale om trivsel i hverdagen