GoTeam ApS

Farverigt foredrag – få værdifuld indsigt i menneskelig adfærd

DISC foredrag – skaber bedre betingelser for et godt samarbejde og arbejdsmiljø!

Kan du og dine kollegaer se værdien af større forståelse og indsigt i menneskelig adfærd – og heraf hinandens naturlige ligheder og forskelle?

Ved hjælp af vores opløftende, indsigtsfulde og farverige DISC-foredrag kan I sammen få værdifuld viden om, hvordan I bedre kan forstå, kommunikere og samarbejde med forskellige typer af personligheder.

Afsættet er det forskningsbaserede og anerkendte DISC-profilværktøj, som er baseret på fire nøgleelementer: dominans (D), indflydelse (I), stabilitet (S) og kompetent (C).

Formålet med DISC foredraget er at give jer indsigt i, hvordan forskellige mennesker handler og interagerer med hinanden i forskellige situationer – så I hermed skaber en bedre forståelse for hinandens foretrukne kommunikations- og arbejdsmetoder.

Med jer får I et fælles sprog til bedre at forstå hinanden i arbejdslivet – og sammen skabe optimale arbejdsforhold og et stærkere samarbejde.

Praktisk information:

• Redskaber: Omdrejningspunktet er DISC-terminologien og dens fire persontyper
• Lokation: DISC foredraget afholdes i hele Danmark.
• Deltagerantal: Ubegrænset.
• Varighed: 2 timer.

Jeres udbytte af eventet:

Bliv meget klogere på jer selv og hinanden med et DISC foredrag – og læg fundamentet for et (endnu) bedre samarbejde med:

• Konkret viden om forskellige persontyper og adfærdsmønstre
• Indsigt som skaber bedre betingelser for et godt arbejdsmiljø
• Et fælles sprog som fremmer forståelse, tolerance og tillid

Rigtig god fornøjelse!

Kampagnepris:

6.999 kr. ekskl. moms for op til 15 deltagere. Bemærk: Der er tale om en unik kampagnepris i forbindelse med Danmarks Mentale Sundhedsdag 2023.