INDKOM APS

Feedback og ligeværdig kommunikation

Feedback er et af de højeste ønsker, når medarbejdere udarbejder deres ønskeliste.

Sandsynligvis fordi det er et af de mest effektive værktøjer til at skabe udvikling, forventningsafstemning og tilfredshed. Dog ses der en større udfordring i at det ofte er lettere ikke at give feedback, hvis der er et ønske om at ændre en adfærd.

Gennem workshoppen vil vi inspirere og arbejde med at give feedback/feedforward, så I efterfølgende har defineret, hvordan I vil arbejde med feedback og ligeværdig kommunikation. Herudover prøvet at give konstruktiv feedback på en ligeværdig måde.

Metoden er korte oplæg, opgaver med refleksion og dialog samt aftaler om konkrete handlinger.

Udbytte
En organisation/team, hvor kommunikationen er ligeværdig med god feedback, som skaber en styrket tillid og åbenhed mellem teammedlemmerne. Det skal medføre færre misforståelser, bedre konflikthåndtering og problemløsningsevner.

1. Konkret metode til at give anerkendende og konkret feedback og feedforward
2. Hvordan modtager vi feedback?
3. Konkret inspiration til den ligeværdige kommunikation

Om os
INDKOM er et konsulenthus, som arbejder med forretningsudvikling i øjenhøjde. Vi har stor erfaring indenfor blandt andet ledelsesudvikling, organisationer/kultur samt teamudvikling. Hos INDKOM har vi fokus på at dele ud af viden med det formål at give virksomheder de rigtige redskaber til at skabe trygge og effektive arbejdspladser gennem den gode dialog.