YOUANDX A/S

Finn Nørbygaard - Rejs dig og kom igen stærkere

Udover hans kendte navn fra underholdningsbranchen, bruger han sin ekspertise til at afholde foredrag, som er målrettet det danske erhvervsliv, men som også er relevante for alle. Med en kombination af substans og humor formidler han emner på en underholdende og personlig måde, hvor han ofte tager udgangspunkt i sine egne erfaringer og livets succeser og kollaps.

Finn Nørbygaard fortæller ærligt og ligefrem om sit liv og sine drømme. Fra barndommen som adoptivbarn i Esbjerg hvor klassekammeraterne blev hans første publikum. I mødet med Jacob Haugaard startede en tour de force i dansk showbiz som foreløbig har varet i 25 år.

Han fortæller åbent om berømmelsens for – og bagsider, om succeserne og fiaskoerne, om metaltrætheden og om den betydelige formue som fulgte i kølvandet på at være en af landets mest kendte entertainere.

Et særligt afsnit handler om oplevelserne omkring IT Factorys kollaps og herunder reaktionerne på at miste hele sin formue på en enkelt dag.

Med sin mangeårige uddannelse som psykoterapeut folder Finn Nørbygaard sine personlige erfaringer med af møde en voldsom krise ud så de komme til at omhandle almenmenneskelige erfaringer.

Foredragene er ikke kun lærerige, men også indsigtsfulde og giver stof til eftertanke for både individer og organisationer.

Foredraget handler om posttraumatisk vækst.
“Foredraget er et foredrag om håb!”

Foredraget findes både i en 60 min. version og en version som er delt op i 2 x 40 min. I det sidste tilfælde er de sidste 40 min med spørgsmål fra publikum.