ARBEJDSMILJØEksperten

Forandring fryder – eller gør den?

Jeres vært, Conni Winther, tager jer med på to timers foredrag. Her lærer I om, hvordan I – selvom det er svært - kan forandre kulturen i jeres virksomhed, så den styrker jeres mentale sundhed.

Virksomhedskultur beskrives som ”den måde vi gør tingene på i virksomheden”, og den hænger uløseligt sammen med vores mentale sundhed, f.eks. vores mulighed for at udfolde vores evner og håndtere udfordringer på arbejdet. Conni har anvendt et utal af metoder gennem årerne, men hun er ikke i tvivl – at forandre kulturen er svært, men det mest virksomme. Derfor har Conni specialiseret sig i emnet, og hun har gennem sin karriere hjulpet mange virksomheder med at skabe forandringer, der fryder. Kulturen kommer især til udtryk gennem tre faktorer, og under foredraget vil I derfor lære om og få indsigt i jeres

- Hvad er værdier, normer og adfærd?
- Hvordan kan I afdække jeres værdier, normer og adfærd i jeres virksomhed?
- Hvordan kan I ændre på jeres værdier, normer og adfærd i jeres virksomhed?

Conni har arbejdet som konsulent ved Arbejdstilsynet, Arbejdsmiljøleder i en international supermarkedskæde, og hun er nu Partner, Afdelingsdirektør og autoriseret arbejdsmiljørådgiver ved ARBEJDSMILJØEksperten i Kolding. Conni har altid interesseret sig for virksomhedskultur, og hvordan virksomheder skaber en kultur, hvor de ansattes mentale sundhed er i fokus.

Prisen er kr. 10.000 ekskl. moms og transport, og Conni kommer rundt i Sydøst Jylland og på Fyn.

Workshoppen henvender sig til både medarbejdere og ledere, og I vil få to spændende, lærerige og motiverende timer sammen. I løbet af de to timer får I viden og konkrete redskaber, som kan hjælpe jer med forandre kulturen i jeres virksomhed. Når I benytter redskaberne, vil I opleve, at I trives endnu bedre og yder til at nå jeres fælles mål. Desuden vil I garanteret alle være motiverede til at lære endnu mere om virksomhedskultur og mental sundhed, og om hvordan I forandrer kulturen på jeres virksomhed, så den styrker jeres mentale sundhed.