Kongruens

Fra ord til handling - Mental sundhed på daglig basis

Mange mennesker er blevet introduceret og inspireret til gode værktøjer indenfor mental sundhed. Det kan ofte svært at få omsat de gode ideer og intentioner i reel handling. Vi vil sammen med Jer gå nye skridt henimod daglig mental sundhed

På en halv dag genbesøger vi jeres værktøjskasse med ambition om, at endnu flere af de gode sunde vaner bliver integreret i hverdagen. Dagen bliver således ”gaven, der bliver ved med at give”.

Konkret starter dagen med samklang. Klang er afspænding af krop og hjerne, og bidrager til at lande i en ny kontekst. Klang er smukke lyde og blide vibrationer, der øger dit nærvær og styrker dit fokus forud en dag med mødeaktivitet.

Efter et inspirerende oplæg, begiver vi os ud i naturen med individuelle opgaver og
gruppeopgaver. Vi arbejder med, hvad der skal til for at omsætte gode intentioner til nye skridt i en travl hverdag. Det er ofte de små forskelle i handling, som giver den store effekt.

Vi nyder naturen, de gode grin, stilheden samt de forskellige øvelser og opgaver i en afstemt blanding.

I får ny inspiration til sunde vaner samt genopfrisket kendt viden, samt forpligter jer såvel individuelt og i fællesskab på at indføre små, realistiske handlinger til fremme for den mentale sundhed i hverdagen.

Det er en sjov, stille og lærerig workshop, der sætter point ind på fælleskontoen.

Glæd jer – det gør vi.