Carina Buus

Fra pisk til gulerod - få en federe feedback-kultur

Hvordan giver og modtager I feedback på jeres arbejdsplads? Vil man blive bedre til sit arbejde og udvikle sig, er det nødvendigt at få feedback fra sine ledere og kolleger. Men hvordan er feedback-kulturen på jeres arbejdsplads?

Det er ikke altid let at give feedback, og slet ikke, hvis det ikke udelukkende er roser, der skal deles ud. Men det gør det bestemt ikke mindre vigtigt. Med denne 3 timer lange workshop bliver I bedre til at give og modtage kvalificeret feedback på en anerkendende, konstruktiv og respektfuld måde. Dermed opnår I et sundere læringsmiljø på arbejdspladsen og en stærkere feedbackkultur.

En stærkere feedbackkultur, hvor medarbejderne føler sig trygge i både at give og modtage feedback. Det skaber et stærkere læringsmiljø og mere udviklingsparate medarbejdere. Medarbejdere og ledere bliver bedre til at kommunikere på en konstruktiv måde om de svære emner.
Carina Buus har været leder i 15 år på en af landets mest hektiske mediearbejdspladser, TV 2. Her blev der hver dag givet efterkritik og feedback til de fleste medarbejdere, og hun ved, at tonen er helt afgørende for at trænge igennem med sine budskaber. Nu arbejder hun med at højne arbejdsglæden på landets arbejdspladser gennem fokus på kommunikation, samarbejde og udvikling af ledere.