One Decision

Gå fra tanke til handling - og skab trivsel, kollegaskab og forvandling

Oplev et tankevækkende og motiverende foredrag om hverdagskommunikationen på jeres arbejdsplads, når journalist og forfatter Julie Lindegaard med vid, bid og humor sætter barren lidt op – og hjælper med at løfte arbejdsglæden, hverdagsoptimismen – så I ser lidt mindre skeptisk på forandringer og udfordringer i hverdagen.

Julie Lindegaard skubber kærligt men bestemt til den gode kollega-kommunikation, der sætter retning for stemningen. Hun spejler, hvordan vi taler til – og med hinanden i hverdagen, så alle får lidt at tænke over og mod på at blive en bedre kollega.
Med dette energiske, provokerende og morsomme foredrag er der både plads til eftertanke og reflektion, der skaber fundament for nye måder at tale sammen på i hverdagen. For det er nemlig ikke tanken, der tæller. Men hvad er det så?
Det er selvfølgelig handlingen – og handling formår Julie Lindegaard at skabe gennem sit efterspurgte og tankevækkende foredrag.

Julie Lindegaard giver konkrete værktøjer til at styrke hverdagskommunikationen på arbejdspladsen, som er nemme at implementere efterfølgende. Få hjælp til at tale om tonen mellem hinanden, og se om der er behov for at ændre på noget, så I sammen kan styrke trivslen og den gode stemning.