Ängadahl mentoring

Gør mindfulness til din nye vane

Mindfulness forebygger stress og styrker den mentale sundhed. Din mentale sundhed er som en energikonto, du kan sætte ind og hæve på. Særligt den del med at sætte ind, bliver ofte nedprioriteret. Pludselig er der et underskud som fører til stress og dermed risiko for efterfølgende depression.

Der foreligger efterhånden rigtig god evidens på, at mindfulness styrker den mentale sundhed.
🍀Mindfulness forebygger stress
🍀Mindfulness minimerer stress
🍀Mindfulness gør dig mere effektiv og produktiv
🍀Mindfulness er vigtig, hvis du vil være den bedste udgave af dig selv.

Mindfulness rummer så mange små og virkningsfulde redskaber, der gør, at uanset hvilken situation du står i, så bliver det nemmere for dig at bevare roen og overblikket.

I ängadal mentoring arbejder vi med de klassiske begreber fra mindfulness og stresshåndtering. Det skal være enkelt og nemt. Både i teori og praksis.
Fx, sidder vi ret op og ned på en stol og har fokus på vejrtrækningen når vi mediterer. Det er så nemt og simpelt, at alle kan gøre det.
Vi har særligt fokus på, hvordan dine holdninger, tanker og følelser har betydning for, hvordan du evner at tackle en presset hverdag. 
Som alt andet, skal mindfulness læres, trænes og vedligeholdes for at blive til en god vane og dermed have den ønskede effekt.
Denne 2 timers workshop er optakten til et 8 ugers forløb, hvor vi sammen træner og har fokus på mindfulness 2 timer om ugen. Du får vigtig viden omkring hormoner og hjernens kontrolrum samtidig med, at du lærer forskellige meditationsteknikker. Dermed sikres det, at du får implementeret mindfulness i din hverdag og på din måde, så mindfulness kan blive din nye vane. Og vel at mærke en sund vane du prioriterer. 

Hvad får I ud af arrangementet? 

Som en ansvarlig arbejdsgiver, har I sikkert allerede fokus på rigtig mange parametre for at sikre den sociale bundlinje og en arbejdskultur, hvor jeres medarbejdere trives og hvor sygefraværet og medarbejderomsætningen sænkes. En af de måder, hvor I fx. kan øge trivslen og nedbringe sygefraværet er ved at styrke medarbejdernes mentale sundhed. Mental sundhed er nemlig et vigtigt parameter på lige fod med faglig viden og kompetencer. Mental sundhed defineres ifølge WHO som en tilstand af trivsel, hvor individet er i stand til at udfolde sit eget potentiale, kan håndtere dagligdagens udfordringer og stress, kan fungere produktivt og kan bidrage til fællesskabet.