Foredragsholder og forfatter Torben Wiese

Grib jeres kriser - og reducer stress og sygefravær

Stress har stor indflydelse på vores mentale sundhed og styres den ikke kan den føre til både personlige kriser og udfordringer for kollegerne og teamet. En medarbejder eller et helt team med stress arbejder ikke optimalt og medfører risiko for både sygemeldinger, reduceret effektivitet og at medarbejderne søger væk.

Med sin motiverende stil giver Torben Wiese jer et helt nyt syn på stress, kriser og sygefravær - og det gode liv som vi alle ønsker os. Hvordan man opnår det, bevarer det og reducerer risikoen for smertefulde og hårde kriser herunder stress og sygefravær.

Foredraget eller workshoppen er et livsglad’, konkret og nemt forståeligt indlæg med bl.a. ny viden, værktøjer, øvelser og flere guides til medarbejdere og ledere der ønsker at reducere stress og sygefravær. Ligeledes bliver I inspireret til at bedre at forstå ens egne kriser og hjælpe andre (på vej) i kriser. I bliver hjulpet til at forebygge kriser (specielt indenfor stress, sygefravær, samarbejde, mobning, rygter mv.), opdage kriser i tide samt reducere og håndtere dem godt og komme styrket igennem kriser og minimere risikoen for tilbagefald.

Vi ønsker os alle trivsel, arbejdsglæde og mental sundhed. Men kriser og stress kan sprede sig som ringe i vandet og har enorm indflydelse på vores dagligliv og vores samlede livskvalitet. Alligevel lærer vi ikke om kriser før de dukker op og vores verden rystes og i værste fald bryder sammen.

”Nogle taler begejstret om mulighederne i kriser, men når det kommer til stykket ønsker ingen frivilligt at havne i en” Torben Wiese

Med udgangspunkt i Torben Wiese’s populære bog ”Grib dine kriser – Personligt, Hjemme og på Arbejdet” får I:

1) En fælles holdning til hvad stress og kriser er
2) Viden om hvordan man undgår stress og kriser
3) Dialog om hvad sygefravær er, betydningen af det og ønsker til fremtiden
4) Værktøjer til, at se kriser hvis de kommer
5) Inspiration til hvordan man bedst selv kommer igennem kriser og/eller hjælper kolleger i
kriser

Torben Wiese taler med jer forinden og tager udgangspunkt i jeres situation og ønsker.
Torben er kendt for sin involverende, energiske og humoristiske stil og er flere gange valgt til at være blandt de 3 mest motiverende talere i Danmark. Velkommen til et inspirerende, tankevækkende og igangsættende indlæg. Alle forstår nemt "vaner" hvilket gør det nemt og motiverende at arbejde videre med.

Han skaber på kort tid en nærværende og let stemning der får vitaminerne og "medicinen" til at glide nemmere ned. I bliver involveret og Torben tilbyder værktøjer som I kan arbejde videre med bagefter både privat og sammen på arbejdet. I får en fælles forståelse for begrebet sundhed samt hvilke vaner der giver sundhed, hvordan man bryder vaner og når sine mål. Indlægget tilpasset til netop jeres ønsker og behov og I mærker en fælles kultur, stemning og mange af Torbens "one-liners" vil leve længe i organisationen efterfølgende.

”Torben er i verdensklasse!"
"Et topunderholdende indlæg fra en begavet mand - der blev grinet igennem ved alle bordene, samtidig med, at vi hver især fik noget med hjem at tænke over. Så; hvis du vil have en oplægsholder der både taler til lattermusklerne og til hjernen, så er Torben verdensklasse!”
Kalundborg Kommune

”Torben Wiese ramte helt i plet"
"Torben var både underholdende og meget spændende i sin måde at levere foredraget om at leve i nuet på. Han ramte helt i plet og fik inspireret til en masse god dialog bagefter. Ikke alene var Torben meget motiverende, han fik også hele salen til at grine. En kæmpe tak!”
Velux