Hammer & Hollænder ApS

HØNEN ELLER ÆGGET: DET FAGLIGE OG DET SOCIALE I DET GODE KOLLEGASKAB

Kender I også til snakken om, hvad I som kollegaer skal prioritere og bruge tid på sammen? Ender det tit som en hønen-eller-ægget-diskussion om, hvad der kommer først: Det faglige eller det sociale fællesskab? Og hvad er det egentlig rimeligt at forvente af hinanden, hvis man skal være en god kollega?

Nogle gange er det svært at finde den rette balance mellem det faglige, hvor vi drøfter opgaver, metoder og arbejdsgange, og det sociale, hvor vi giver os tid til den løse snak og interesserer os for hinanden, og bruger tid på mere uformelle ting som en fælles kaffepause, fredagsmorgenmad og fødselsdage.

Dét ser vi på sammen over tre timer. Gennem korte oplæg får I serveret den nyeste viden om hvilke forhold, der typisk har betydning for vores oplevelse af et godt kollegaskab.

Vi sætter en ramme for dialog og faciliterede øvelser, så I kommer ud over enten-eller-diskussionen og i stedet kan bruge energi på finde det helt rette mix af faglige og sociale aktiviteter på jeres arbejdsplads.

På tre timer får I:
- Viden om, hvorfor det er vigtigt og nødvendigt at give udviklingen af et stærkt kollegaskab opmærksomhed på både den sociale og faglige bane.

- En hands-on guide til at tale om, hvad der har betydning for jeres kollegaskab i hverdagen. Hvad har I brug for at starte, genstarte eller komme videre med?

- Samlet op på de gode råd og aftaler, I tager med fra workshoppen. Hvad vil I arbejde videre med, og hvem gør hvad hvornår?