Athenas

Henrik Krogh, Athenas

Godt arbejdsmiljø i en ekstra krævende tid

Flyt fokus fra stress til fravær af trivselstegn før, under og efter perioder i et højt gear.

Et lærerigt, underholdende og inspirerende foredrag om at angribe sygefravær, forebyggelse af stress og kunsten at kunne fastholde og tiltrække medarbejdere fra en helt ny vinkel.

Har du gode sprogkundskaber, stærke kommunikationsevner, PC kørekort og en veludviklet humoristisk sans? Er du forandringsparat, fleksibel og engageret? trives du i et dynamisk og til tider hektisk arbejdsmiljø, så er du måske vores nye piccoline. Over 2000 gange i over 20 år har den joke skabt latter på alle typer arbejdspladser blot med en tilføjelse. I dag skal piccolinen også være robust. For i en travl hverdag er der brug for en grundstamme af medarbejdere, der sjældent er syge og har et ekstra gear eller to. Men hvad har de engagerede, forandringsparate og robuste medarbejdere brug for i en ekstra krævende tid for at sikre, de er langtidsholdbare?

Forstå faren ved at bruge 80 – 90 % af energien på de 10 til 20 %, der har højt sygefravær, lavt engagement og ustabilt fremmøde.
Få konkrete råd til det I skal gøre i dag, i morgen og hver måned for at sikre trivslen, den daglige drift og nå de vigtige deadlines.
Forebyg stresskollaps ved at have fokus på langvarigt fravær af trivselstegn før, under og efter perioder i et højt gear.