Athenas

Henrik Leslye, Athenas

At lykkes – hvorfor succes og lykke er misforstået (og hvad der skal til for at stortrives) “Hvis bare jeg opnår DET HER … så bliver det hele godt!”

Den kender de fleste af os. Vi tror, at lykken venter lige bag den næste store milepæl. Det rigtige job, en ny kæreste, 12-tal til eksamen, et nyt hus, sommerhus, bil.

Men sådan fungerer det ikke. Du får (måske) et kortvarigt glimt af lykken – og så er du tilbage i hverdagen igen. Og jagter en ny milepæl.

I dette personlige foredrag fortæller Henrik Leslye om paradokset ved at stræbe efter den næste succesoplevelse i en konstant og utilfredsstillende jagt på lykken. Det kender han nemlig alt til.

Han opnåede succes på sit arbejde – men oplevede, at det kun gjorde ham glad i en uges tid, før det gik over. Samtidig har han gennemgået svære faser i privatlivet, som gjorde ham ked af det i lange perioder.

Med foredraget får du et intimt, ærligt og humoristisk blik på, hvad der skal til for at trives og få succes både på jobbet og privat. Du får masser af viden og inspiration, samt konkrete redskaber, så du kan skabe en tilværelse, hvor du stortrives.

Du lærer fx:

Hvad den største myte er i forhold til at trives
Hvilke konkrete ting du kan gøre for at sikre, at du stortrives
Hvorfor vi har misforstået sammenhængen mellem succes og lykke – og hvad du gør ved det.
Opskriften på at lykkes er enkel – når du først forstår den.