Humtech

Humant lederskab

Hvordan øger vi vores menneskelige lederskab gennem formål, fællesskab og følgeskab?

HUMANT LEDERSKAB
Oplæg om at tage lederskab, der både skaber værdi og menneskeligt værd.

Humant lederskab handler om, hvordan vi som ledere og i det personlige lederskab kan aktivere værdi gennem fremtidens bevidste lederskab med fokus på formål, fællesskab og følgeskab.

Foredraget dykker ned i aktuelle tendenser og trends i samfunds-, organisations- og livsdesign, der former morgendagens virksomheder og lederskab. Du bliver klædt på til bedre at fremtidssikre organisation, ledelse og dit personlige lederskab ved at kunne forstå og omsætte aktuelle og internationale strømninger inden for ledelse og arbejdsliv til værdi.

Vi kommer bl.a. ind på potentialer og udfordringer i utraditionelle organisationsformer og fællesskaber, i selvledelse, psykologisk tryghed, human og relationel kapital, tillid og social kapital.

Vi dykker også ned i aktuelle forandringer, du skal kende i værdisætninger af normer, strukturer og kulturer, og hvordan du indretter og udvikler organisationer og mennesker til mere bevidst lederskab.

Tilhørerne får konkrete indsigter og værktøjer til at skabe mening både for sig selv og andre ved at stå stærkere i et mere bevidst og værdifuldt lederskab og livsdesign.

SPØRGSMÅL DER BLIVER BESVARET:
Hvordan øger vi vores menneskelige bevidsthed til mere tillidsbåret lederskab, fællesskab og følgeskab?

Hvad ved vi fra ledelsesforskningen særligt giver mennesker værdi og mening i arbejdslivet og samtidigt styrker potentialer og præstation?

Hvilke formåls- og fællesdrevne organiseringer og ledelsespraksisser skal du kende i fremtidens virksomheder?

Hvorfor er et bevidst humant lederskab og livsdesign organisationers fremtidssikring i dag i den teknologiske udvikling?