Cocuura ApS

#hvadfandensigermanlige

En god frokostordning og en fed teambuilding dag er ikke længere er nok til at tiltrække og fastholde medarbejdere. De nye generationer vil involveres, deres job skal give mening, og de vil være en del af et stærkt fællesskab.

En stærk kultur med gode relationer er et godt konkurrenceparameter, men skabes ikke over natten. Men formår I at skabe et trygt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne har tillid til deres leder og kollegaer – og hvor de tør at tale om alt det, der kan være svært, kan I se det på trivslen, sundheden, fællesskabet – og bundlinjen.

Vi vil alle opleve, at livets vej slår krøller. Angst, stress, depression, ulykker, dødsfald, misbrug og alvorlig sygdom kan ramme jeres medarbejdere eller deres kære. Der er ingen, der går fri.

Berøringsangsten sniger sig ind, når uvante og ukomfortable situationer opstår. Måden I håndterer de svære situationer på, betyder noget for medarbejdernes trivsel og sundhed – men det betyder også meget for jer som virksomhed, for jeres ry.

#hvadfandensigermanlige er et inspirerende, tankevækkende, lærerigt og humoristisk foredrag, hvor Cocuuras to stiftere klæder medarbejdere og ledere på til at åbne op for de svære dialoger og styrke relationerne. Stifterne har selv været igennem et cancerforløb og har på egen krop mærket, hvordan berøringsangsten påvirker relationerne og trivslen på en arbejdsplads.

Kan også afholdes som workshop.

Cocuura hjælper jer med at skabe en åben og ærlig kultur, hvor I tør at tale om alt det, der er svært. Hvor I har stærke relationer, naturligt kerer jer om hinanden og tør at vise omsorg – også når det er svært. Vi hjælper jer med at øge trivslen og sundheden på arbejdspladsen.

Vores dygtige eksperter fra erhvervslivet, sportens- & den sundhedsfaglige verden giver både medarbejdere og ledere konkrete værktøjer og gode råd til at skabe stærke relationer, så I kan øge trivslen, sundheden og skabe et godt arbejdsmiljø med resiliente medarbejdere.

Med #hvadfandensigermanlige foredraget eller workshoppen får virksomheden et fælles sprog og en fælles forståelse, som gør det lettere at tale om alt det, der er svært.

Vi garanterer et tankevækkende, inspirerende, lærerigt og humoristisk arrangement, som kan være startskuddet til at åbne op for de tillidsfulde samtaler - også når livets vej slår krøller.