ARBEJDSMILJØEksperten

Hvem har (over)taget min hjerne?

Jeres vært, Bent Würsching, tager jer med på to timers foredrag, hvor I lærer om hjernen og hvad der sker, når den; ur-hjernen, overtager styringen i en arbejdssituation.

Gennem årene har Bent anvendt et utal af teorier og modeller, men han er ikke i tvivl – Mental Robusthed er den vigtigste ingrediens til, hvordan vi kan styre vores hjerne. Bent har derfor specialiseret sig i emnet. Mental Robusthed er en færdighed, der hjælper os til at håndtere mentale udfordringer, for eksempel de, der kan forårsage stress. Særligt fem psykologiske ressourcer er vigtige, og under foredraget vil I derfor lære om og få indsigt i:

- Hjernen og hvad psykologiske ressourcer er, f.eks. styrker, relationer og positive
følelser?
- Hvordan I kan træne jeres psykologiske ressourcer?
- Hvordan I kan bringe jeres psykologiske ressourcer i spil på arbejdet – til at forebygge,
at ur-hjernen overtager styringen og håndtere situationen, når det alligevel sker?

Bent er tidligere elitesoldat i Det Danske Forsvar. Senere har Bent drevet egen virksomhed, og han er nu COO, partner og autoriseret arbejdsmiljørådgiver hos ARBEJDSMILJØEksperten i Esbjerg. Bent har altid arbejdet med det psykosociale arbejdsmiljø og har gennem sin karriere hjulpet mange virksomheder med at skabe arbejdspladser, hvor alle ansatte trives og yder personligt, fagligt og socialt.

Deltagerne bliver motiverede til at lære endnu mere om og træne endnu mere i mental robusthed.

Deltagerne vil få to spændende, lærerige og motiverende timer. De vil f.eks. lære om og få indsigt i fem egenskaber – f.eks. ’Styrker’, ’Relationer’ og ’Positive følelser’ - som er meget vigtige for vores mentale robusthed. Ved at deltage i workshoppen, vil deltagerne få vigtige inputs til, hvordan de kan udfolde deres styrker, indgå i arbejdsfællesskabet og håndtere dagligdagens udfordringer på en sund måde. Alt dette vil komme til udtryk på arbejdspladsen i form af glade og rolige ansatte, der yder til virksomhedens fælles mål og dens sociale fællesskab. Og alle vil garanteret være motiverede til at lære endnu mere om og træne endnu mere i mental robusthed.

Prisen er kr. 10.000 ekskl. moms og transport, og Bent kommer rundt i Sydvest Jylland.