Torben Lorentsen/Passion360

Hvordan din personlighed er en styrke for succes

…hedder foredraget, der giver dig indsigter i hvordan din personlighed og passion har indflydelse på samarbejdet i dit team og på din virksomhed.

Har du og dine kolleger den succes I gerne vil have?

Det er vores personlighed og passion, der er drivkraften i vores hverdag, både privat og i erhvervslivet. Det viser bl.a. en undersøgelse fra Stanford University, der understreger, at vores personlighed har langt større betydning, end vores viden, for vores resultater.

Vores personlighed og passion hjælper os med at have balance i livet og dermed skabe de bedste resultater og den største livsglæde.

I mit foredrag fortæller jeg bl.a. om HVORFOR det forholder sig sådan og hvordan du kan hjælpe DIG til, at få endnu større succes i livet.

For at hjælpe flest mulig i en bedre retning med mental sundhed, tilbydes en specialpris på foredrag ved afholdelse i uge 41.

Se evt. en lille video om emnet her:
https://youtu.be/6_ySF3J1C_U

Foredraget tilpasses dit behov og ønsker.

Et foredrag med mig, gi’r dig:
• Høj energi og jordnær tilgang til vores komplekse liv
• Salg og kundeoplevelser med passion og personlighed
• Ledelse og teamwork med menneskelighed
• Mennesker skaber relationer – relationer skaber resultater
• Fremelsk og udlev din indre passion og nå dine mål
• Forstå, acceptér og anerkend dig selv som den, du er
• Simple redskaber til at tage ansvar for DIG
• Forsknings- og evidensbaseret viden om DIG.


Torben er enorm levende og autentisk
Foredraget var meget givende og Torben er enorm levende og autentisk i hans måde at fortælle på og har mange gode eksempler. Foredraget gav os gode indsigter i hvordan alle medarbejders personlighed og passion har indflydelse på arbejdsglæden og måden hvorpå vi sikrer at forandringer i organisationen skaber forbedringer.
- Regitze Dinesen, Ejer af Kragerup Gods

Fagligt velunderbygget og båret af humor
"Indlægget om arbejdsglæde fra Torben var både fagligt velunderbygget og godt båret frem af humor. Torben formår at bringe sig selv i spil, og give eksempler fra sin egen virkelighed, der vækker genklang hos tilhørerne. Vi er glade for, at Torben ville bidrage til at sætte tanker og samtaler i gang om, hvor stor indflydelse vi har på vores egen og hinandens arbejdsglæde."
– Marianne Lyngby Pedersen, IndexRetail.

Inspirerende og reflekterende
"Vi har i den grad haft en god inspirerede og reflekterende dag i selskab med Torben. Oplægget havde fokus på “forandring der skaber forbedring”. Vores fokus er hvordan vi bevarer og styrker vores gode samarbejde, i de forandringsprocesser vi løbende står i på arbejdspladsen. Torben har givet os alle nogle værktøjer med på vejen, som er brugbare samt inspireret hver og en der deltog. Tak for din energiske tid og ikke mindst tak for dig og det du har givet os med på vejen, som vi kan arbejde videre med."
– Stinna Sørensen, Haverslev Ældrecenter.

Se hvad kunderne siger her:
https://passion360.dk/hvad-siger-kunderne/

OM TORBEN LORENTSEN

Inspirerende – jordnær – udfordrende

Torben brænder for, at hjælpe mennesker med, at DE bruger deres energi på det, der giver mening i DERES liv – enkeltpersoner såvel som teams og både privat og arbejdsmæssigt.

Jeg har siden min barndom ”løbet og løbet”, for at bevise at jeg er god nok. Det har bragt mig gennem en erhvervskarriere fra fotohandler til sælger til salgsleder til salgschef til salgs- og marketingchef…til jeg i 2011/12 mistede min identitet og det førte mig til en langt mere glad og meningsfyldt livsbane, såvel privat som arbejdsmæssigt.

Jeg begyndte at interesse mig for mennesker – hvad vi indeholder og hvorfor vi reagerer som vi gør. Gennem personlig udvikling, uddannelser og nørderi om mennesker samt personlighed og passion, har hjulpet mig til at finde ind til den jeg virkelig er.

Jeg er en nærværende person med stor situationsfornemmelse, der er passioneret om at formidle på en jordnær måde, så alle kan bruge min inspiration og redskaber.

Jeg er troværdig samt ærlig og giver udtryk for min holdning på en konstruktiv og kærlig måde.

Mit livsformål udlever jeg, arbejdsmæssigt, i min virksomhed Passion360, hvor jeg hjælper virksomhedsejere og medarbejdere, med at udleve deres passion og personlighed, så den kan mærkes helt ud til kunderne.

Det handler om salg og kundeservice samt ledelse og teamwork, hvor jeg bygger broen mellem virksomheden og det hele menneske.