Konsulenthuset Berg's

Langtidsholdbar ledelse med mod og mening

MOD OG MENING AFGØRER DIN SUCCES SOM LEDER …har du MOD til at lede?

Rollen som leder stiller både krav til dit mod – og din evne til at kommunikere tydeligt og meningfuldt.

Udviklingskonsulent LISE-LOTTE BERG fra Konsulenthuset Berg’s har LEDELSES MED MOD OG MENING som speciale og sætter sammen med leden/ledergruppen spot på ledertrivsel, og de 6 faktorer der er afgørende for at du står distancen og trives i lederrollen.

Hun tydeliggør sammenhængen mellem ledelsesmæssig succes, ledelsesmæssigt mod og og lederen evne til at udtrykke sig sådan at det skaber mening for medarbejderne.

På udviklingsdagen får du metoder, der bygger på mange års erfaring med lederuddannelse. Vi sætter vi lup på kommunikation og drøfter, hvordan du, som leder, kan kommunikere både tydeligt og tilstrækkeligt – og forblive vellidt når situationen er konfliktfyldt.

Vi griber blandt andet fat om mindset og overbevisninger, og arbejder med metoder der skaber sikkerhed og ro i maven i lederrollen.

Vi kommer også ind på, hvordan du aflyser kunstig harmoni og skaber ægte trivsel i dit team, når vi drøfter metoder, der opbygge den psykologiske tryghed og tilliden i din medarbejdergruppen

Sammen kigger vi bagved og søger at forstå baggrunden for konflikter og manglende effektivitet. Vi inddrager helt konkrete udfordringer fra deltagernes dagligdag og arbejder på at balancen mellem at få kerneopgaven løst samtidig med at dine medarbejdere trives.

Arbejdspladsen får en ledergruppe, der står stærk i forhold til de udfordringer, der følger med rollen som leder. Lederne har fået indblik i de 6 helt konkrete områder, der er afgørende for at være en langtidsholdbar leder med mod og mening. En leder, der både er tydelig, succesfuld og vellidt.

I skal afsætte 6 timer til Teamudviklingsdage.