YOUANDX A/S

Livsglæde - SKAL VI HJÆLPE JERES VIRKSOMHED MED AT ØGE ARBEJDSGLÆDEN?

LIVSGLAEDE hjælper jer med at øge både trivslen og arbejdsglæden hos jeres medarbejdere.

Livsglaede tilbyder inspirerende og energifyldte oplæg, workshops og kursusforløb om arbejdsglæde og glæde som ledelsesredskab, med fokus på at "vi er hinandens arbejdsmiljø", og at trivsel og arbejdsglæde er noget, vi skaber sammen. Deres indgangsvinkel er, at den enkelte medarbejder er i stand til at tage ansvar og lederskab for egen arbejdsglæde og livsbalance, og ligeledes har stor indflydelse på sine kollegaers arbejdsglæde, med den stemning man bringer med sig på arbejde. For stemning smitter, både den positive og negative.

Flere forskningsresultater viser, at glade medarbejdere er mindre stressede, langt mindre syge, bedre til at samarbejde og til at løse problemer, og endda mere kreative og produktive - og de bliver længere i deres jobs. Desuden påvirker graden af arbejdsglæde et menneskes samlede livsglæde og livskvalitet.

Med positiv energi sættes der fokus på, hvad der skaber arbejdsglæde, både for den enkelte medarbejder og for en samlet gruppe af kollegaer. En væsentlig pointe er, at arbejdsglæde er et fælles ansvar og noget medarbejdere skaber sammen, og hvordan man kan tage lederskab for sin egen arbejdsglæde. Oplægget indeholder desuden temaer som god kommunikation og kollegaskab, som er afgørende for trivslen på arbejdspladsen.

Evt kan tilkøbes Arbejdsglædedagbogen som et redskab der sikrer fastholdelse af fokus på trivsel og arbejdsglæde.

LIVSGLAEDE er etableret af Helle Kjær og Tina Seirup Nielsen med en fælles passion for at sætte glæde på dagsordenen, og for at videregive konkrete værktøjer til at skabe mere glæde og overskud i både privatlivet og arbejdslivet. De har begge sagt deres mangeårige lederjobs op, for at gøre netop dette. Deres undervisning er baseret på psykologisk teori og forskning, samt deres egen lange erfaring med personaleledelse.

Helle er Autoriseret Psykolog, tidligere Centerleder for Blå Kors behandlingscenter og mangeårig personaleleder, samt forfatter og Tina har arbejdet mange år som Chief of Staff i ECCO Sko, indtil hun under Corona sagde sit job op for at forfølge sine drømme om at starte på kunstskole og starte denne virksomhed.