YOUANDX A/S

Lone Østergaard - Slip Stolen - til øget trivsel og mere energi i din dag

Slip Stolen - for hjernens skyld Bevægelse og pause er forudsætningen for travle dage og for optimalt udbytte af indsatsen.

Lone Østergaard er fysioterapeut, foredragsholder og forfatter og stiftede virksomheden Min Krop på Job i 2008. Lone har i alle årene fokuseret på stillesiddende adfærd og konsekvenserne af for meget siddetid – og skrevet bogen “Slip Stolen – for hjernens skyld” og udviklet konceptet Slip Stolen til at skabe den nødvendige forandring ved vores mange skriveborde. Lone er en ildsjæl, der brænder for at hjælpe dine medarbejdere til mere trivsel i arbejdsdagen.

Og alligevel er det pausen og bevægelserne, der nedprioriteres først på travle dage. Det er ikke hensigtsmæssigt, hverken for produktivitet, helbred eller energi.
Bevægelserne i din dag er helt nødvendige for både fysisk og mental trivsel. Det handler ikke kun om træning og fysisk aktivitet efter arbejde – det afgørende er at få fysisk aktivitet og helt almindelige bevægelser integreret i din dag og dit liv som en del af den løbende restitution.
Med dette foredrag får I den mentale vinkel ift. at reducere siddetid og skrue op for bevægelse og variation i en arbejdsdag ved skrivebordet.

Hvad lærer I?
• I lærer at kende forskel på at skrue op for bevægelserne og at reducere siddetid – og hvorfor rette indgangsvinkel er afgørende for at løse den rigtige udfordring på kontoret.
• I får adgang til en værktøjskasse med lette tiltag til at reducere siddetid i arbejdsdagen, som er inkluderende for alle medarbejdere, og som gør det let at komme i gang.
• I får tips og tricks til at bringe kroppen og hjernen med ind i arbejdsdagen, så det understøtter både energi og produktivitet.
• I lærer metoder til at forvalte energien over dagen og have energi i behold, når vi går hjem.
• I får rette indsigt i hvorfor bevægelser - også uden sved på panden – er vigtige i forhold til din energi og dit helbred - i overensstemmelse med nye anbefalinger fra WHO 2020.
• I får en grundlæggende forståelse for kroppen som den allervigtigste go-to ressource i forhold til at skabe en god arbejdsdag.

Oplægget skræddersyes til virksomhedens fysiske rammer og interne regler.

Prisen er for op til 100 deltagere. Derefter 50 kr. pr. deltager som tillæg.