Athenas

Mads Herschend, Athenas

Skab medgang i modgang

Eksisterer der overspringshandlinger og undskyldninger på arbejdspladsen? Frygten for forandringer på arbejdspladsen er en af tidens store udfordringer for virksomheder, teams, ledere og medarbejdere, som meget ofte holder gode initiativer tilbage og placerer den ansatte bagerst i feltet, hvilket hverken gavner medarbejderen selv, kollegaerne eller afdelingen som hold.

Mads Herschend arbejder med at bryde gode præstationer ned til en nem og håndterbar tilgang i hverdagen. I foredraget arbejder Mads med jeres medarbejdere i forhold til de muligheder og forhindringer, vi selv kan påvirke, når vi på kontoret sidder med nye IT-platforme, afslag fra kunder, fejlordrer og politiske regler, som vi alle skal forholde os til.

I foredraget svarer Mads på, hvordan jeres medarbejdere kan øge kapaciteten og præstere på højt niveau. Deltagerne får en beretning om en stærk oplevelse, som bliver formidlet med indlevelse og humor, som skaber et fælles sprog til, at de kan møde udfordringer mere åbent frem for det modsatte og arbejde med deres placering i feltet.

Værktøjet ”1 NED / 1 OP” går hånd i hånd med forandringsparathed og tillader medarbejdere at gribe nye ting på forkant og være forandringsskabende. Deltagerne til foredraget får indsigten i, hvordan vi holder tempoet og undgår at falde bagud – ikke ved at holde fast i at gøre tingene, som vi plejer. Men ved at placere os ordentligt i feltet med ”1 NED / 1 OP”.

Mads sætter gang i tankerne hos deltagerne og flytter overbevisninger i forhold til, at vi kan bevare overblikket i de pressede situationer, og til hvordan vi kan påvirke arbejdsgangen i vores hverdag positivt. Han inspirerer jeres deltagere i forhold til alle de muligheder og forhindringer, som de selv kan påvirke, når der kommer afslag fra kunder, tidskrævende IT-systemer, eller man ikke føler sig som en del af holdet.

Foredraget ”SKAB MEDGANG I MODGANG” er et levende indspark, der motiverer jeres medarbejdere til at hæve overlæggeren og til at forvandle hverdagens forhindringer og problemer til udfordringer i stedet. At kunne se fremad og se det ukendte i øjnene uden at falde over kassen med brok, undskyldninger og manglende tro er ikke en indstilling, man får foræret. Det er noget, man aktivt tager et valg om at gøre og noget man arbejder med hver dag – både individuelt og som hold.