Nørgaard-Coaching

Meningen i livet – mening i jobbet

Værdierne har stor værdi i hverdagen og i bæredygtighed. Sund arbejdskultur handler bl.a. om høj social kapital. Mening i jobbet er afgørende for trivsel, arbejdsglæde og god fastholdelsespolitik. Få opskriften på meningen i livet – mening i jobbet, som japanerne lever efter og opnår et aktivt og lykkeligt liv. Vi lærer også om stresskilder, når det går for hurtigt – og vi springer over, hvor gærdet er lavest.

Workshop eller foredrag - for en afdeling eller arbejdsplads.

Sund arbejdskultur og trivsel smitter flere med – ligesom usundhed og mistrivsel smitter. Vi får mere af dét, som vi fodrer. Vi har altid et valg og hver gang en ny situation opstår. Meningen i livet handler om årsagen til, at vi står op om morgenen til en ny dag med muligheder, når vækkeuret ringer – og ikke bare sover videre.. Mening er afgørende i trivsel!

Formålet er at skabe:
• Bevidsthed om hvad der giver mening i livet og i jobbet som motivation
• Indsigt i stresskilder, så vi kan sadle om i tide - bane vejen til trivsel
• Sund arbejdskultur - godt samarbejde med tillid og retfærdighed

Læs evt. mere om mig her; https://www.noergaard-coaching.dk/

Hver medarbejder får opskriften og oplevelsen af, hvordan de hver især finder ind til deres indre kerne med handling bag og bidrage til virksomhedens kerneopgave til gavn i hverdagen for både virksomhed og medarbejder.

Varighed 2½ time på virksomheden med oplæg, dialog og øvelser evt. udendørs. Indholdet kan tilpasses relevante behovsområder og kombineres med anden aktivitet.

Kontaktperson
Bente Nørgaard
kontakt@noergaard-coaching.dk
4095 1369