Back On Track

Mental Sundhed & Ledertrivsel

Hvordan står det til med dit arbejdsliv, energi og stress? Hvordan mærkes din krop og dit sind? Har du hjertebanken? Har du mistet overblikket og dit overskud? Hvornår stoppede du sidst op og tillod dig selv at mærke hvordan du egentlig har det?

24 % af alle ledere eller næsten hver 4. leder døjer med stress, og spørger man de ledere, som de seneste to uger har været stressede enten ofte eller hele tiden, så har 17 procent af dem inden for de seneste tre år måtte melde sig syge eller holde sig fra arbejdspladsen en eller flere gange grundet stress.

Søvnløshed, koncentrations - og hukommelsesbesvær, kropslig uro, irritabilitet, smerter og rastløshed er blot nogle af symptomerne.

Hvis du ikke prioriterer tid til pauser og ro, risikerer du kollaps i den effektive ledelse. Hjernen er evolutionært designet til tunnelsyn og skærer kompleksiteten væk, når vi er under pres.
På sigt er der risiko for at udvikle kronisk stress, depression og tilføre skader på hjernen.

Ro og refleksion er afgørende for at kunne være innovativ, kreativ og nærværende, men også for at sikre din mentale sundhed.

Workshoppen tilbydes til ledere, der ønsker at sætte fokus på deres mentale sundhed, tilegne sig konkrete redskaber til at forebygge stress, samt udvikle deres personlige lederskab via mindfulness og meditation.
Dagen veksler mellem korte oplæg, praksistræning og udveksling i gruppen.

Workshoppen varer 6 timer.
Max deltagerantal: 20

 

En workshop med fokus på træning af mental sundhed, kan være afgørende i forhold til at forebygge og behandle stress, sikre bedre performance og styrke den mentale sundhed.

Workshoppen er designet, så du både træner fokuseret opmærksomhed og du lærer at praktisere, integrere og anvende mindfulness i hverdagen og i konkrete ledelsesudfordringer.
Den primære intention er at skabe en struktureret vej til at forbedre evnen til at regulere stress, samt styrke din koncentration og dit nærvær og sekundært implementering i din daglige ledelsesgerning.
Jo mere nærværende og i balance du er, des mere styrker du dit ledelsesrum & beslutningsgrundlag!

Workshoppen varetages af Christina Lehtinen, som har solid erfaring med mindfulness og ledelse, og er uddannet MBSR lærer ved Dansk Center for Mindfulness på Aarhus Universitet.
Workshoppen er inspireret af MBSR programmet, som viser valide resultater:
• Øget opmærksom, humør, empati, modstandskraft
• Mere energi, glæde, koncentration og hukommelse
• Mindre stress, angst, depression og smerter

Workshoppen afholdes på arbejdspladsen.