Fremtidens livsdesign og lederskab

Mental sundhed med fremtidens livsdesign og lederskab

Skab mening og motivation.

Vi lever i en brydningstid, hvor høj kompleksitet er et vilkår der kan påvirke meningen med 'det hele' - et vilkår der kan trænes.

I får indsigt i, hvilke trends der viser retning for mental sundhed i fremtiden, og hvordan kan vi bruge dem som vejvisere til at designe livet, få større mental sundhed og stå på den rigtige side af fremtiden? Hvilket lederskab kræver det og af hvem?

I mindre grupper arbejder vi ned i jeres hverdag og behov, og arbejder med modeller til hvordan I kan skabe nye designs, der bidrager til fokus, indsigt og forbedring af den mentale sundhed.

Processen er bygget op med regenerativ facilitering, hvilket i praksis betyder at processen er skruet sammen med fokus på balance mellem stimuli til hjernen, kroppen og sjælen.

Uanset hvordan det går med den mentale sundhed på jeres arbejdsplads, så garanteres det at i går hjem med mulige forbedrings tiltag til jeres hverdagsliv og forretningens levegrundlag. I får indsigter med hjem, der stiller jer et nyt og bedre sted, så i er på forkant med fremtiden. I vil få tid til refleksion og samvær, bruge dagen på at være hele mennesker i et fællesskab, så I går næret hjem med en fælles forståelse der bidrager til bedre mental sundhed.