Potential Project

Mental sundhed, resiliens og sammenhold i en forandringstid

Med afsæt i vores mindfulness-baserede tilgang har vi fokus på konkrete værktøjer og teknikker til at styrke mental sundhed, resiliens og sammenhold på medarbejder- og ledelsesniveau.

I samarbejde og dialog med jer udarbejder vi tilbud og dagsorden, der sikrer størst mulig værdi og kan samtidig målrettes, så den adresserer specifikke temaer i jeres organisation. Alt indhold relateres til hvordan det kan bruges i arbejdslivet, og vi har stort fokus på forskning og evidens, så selv ”skeptikere”, der måske har fordomme om, hvad mindfulness går ud på, kan se værdien.

Vi i Potential Project er verdens førende udbyder af medarbejder- og lederudvikling baseret på mindfulness og neurovidenskab. Organisationen er grundlagt i Danmark og er nu til stede i 28 lande, hvor vi i alt har hjulpet mere end 250.000 mennesker i at styrke deres performance og resiliens ved at træne og arbejde med deres sind. Vores kunder tæller store globale og innovative virksomheder som LEGO, Cisco, Microsoft og IKEA.

Til inspiration er her et par af vores seneste Forbes artikler:
How Unilever Develops Leaders To Be A Force For Good 
The Superpowers of Cisco: How the World’s Best Workplace Takes Care of its Employees 

Med arrangementet vil der blive introduceret konkrete værktøjer og teknikker til at styrke mental sundhed, resiliens og sammenhold – og dette kan bruges fremadrettet til at diskutere fælles initiativer for at fastholde fokus på mental sundhed på arbejdspladsen.