Brøgger - Unfolding Human Potential

Mentaltræning vejen til bæredygtigt arbejdsmiljø

Som menneske, stilles der stadigt større og større krav, til den hastighed beslutninger eksekveres.

Det betyder, at rigtig mange er mentalt pressede. Dårlig søvn, hidsighed, mentalt fraværende er blot nogle af de symptomer, der viser sig ved mentalt underskud. Derfor er mentalt overskud en stadig mere og mere efterspurgt kompetence.

Arbejdsglæde og trivsel er nøglen til et sundt arbejdsliv. Det er samtidig også nøglen til bedre resultater for individet og virksomheden. De virksomheder der har forstået, at den vigtigste faktor for virksomhedens succes er medarbejderes trivsel og engagement, har en klar fordel over de virksomheder der stadig leder på gammeldags manér. Det kræver ledelsesmæssigt mod at udfordre tidligere tiders lederdogmer, men de er forældede og derfor er det nu, din virksomhed skal starte med at øge trivsel hos medarbejderne.

Unfolding Human Potential hjælper med at udfolde mod, kreativitet og nysgerrighed. Virksomheden er etableret i 2018 af Morten Brünning Brøgger, som anvender sin egen ledelseserfaring krydret med uddannelser indenfor forandringsledelse, coaching og mentaltræning til at skabe bæredygtige forandringer hos ledere, medarbejdere og idrætsudøvere.

Du vil med Morten opleve en foredragsholder, der brænder for både faglig og personlig udvikling. Derudover leverer Morten klare forslag og inspiration til fremtidens lederegenskaber, der indebærer mod, kreativitet og nysgerrighed.

Morten trækker på læring og erfaring, som leder og udviklingskonsulent i en af de største finansielle institutioner i Danmark. Han har arbejdet på store strategiske projekter, undervist i flere lande og samarbejdet med ledere, på flere forskellige niveauer i en stor nordisk organisation.

I får:

* Mentalt overskud, der varer min. 14 dage

* Indsigter og viden i, hvordan vores hjerne påvirkes og påvirker os i vores handlinger

* Værktøjer til at tage vare på din mest dyrebare kropsdel - ja din hjerne!

Bagefter kan den enkelte deltager:

* Noget du hidtil ikke har kunnet (du bestemmer selv hvad!)

* Tage vare på din hjerne

* Være mere afslappet i pressede situationer

* Fokusere meget bedre end før

Lyder det for godt til at være sandt? Så book workshoppen nu

Varighed 2,5 timer

Arrangementer på hele Sjælland dækkes indenfor honoraret. På Fyn/Jylland vil der tillægges et kørselstillæg afhængigt af tidsforbruget.

Max grupper af 20 personer.