Mindshift

MINDFULNESS & INDRE STYRKE

Jeg kommer ud til jer og holder 1,5 timers interaktivt foredrag om mindset og mod. Undervejs i foredraget sættes handling bag ved teorien med naturlige og yderst effektive øvelser, som i kan indføre i hverdagen.

MINDFULNESS & INDRE STYRKE
Jeg kommer ud til jer og holder 1,5 times interaktivt foredrag om mindset og mod. Foredraget er bygget op omkring de 7 mindfulness principper, som bærende udgangspunkt for den intention, som du sætter for arbejdsdagen og den energi, som du møder dine kollegaer med.

Foredraget veksler mellem gode snakke om mental trivsel og videnskabelige teorier, som understøttes af forskellige øvelser, som jeg trækker op af den mentale værktøjskasse undervejs, så I mærker virkningen på egen krop.

Antal deltagere: op til 30 personer

Du får et perspektiv på, hvordan du med selvkærlig og naturlig tilgang bringer dine indre styrker og talenter mere i spil både privat og professionelt. Så du opnår livsbalance gennem styrket mental sundhed med mindset træning og kropsbevidsthed.

Når du bedre kan mærke dig selv, så tør du også gå mere helhjertet ind i en relation eller udfordring i dit arbejdsliv, privatliv og samliv.