TinaChristensen.dk

Mindfulness

Hvorfor anvender flere og flere mindfulness? Kan vi anvende teknikkerne på vores arbejdsplads? Vi sætter fokus på emnet og ser på, hvad der sker i hjernen og kroppen, når vi laver mindfulness. I vil blive præsenteret for forskellige værktøjer og teknikker, som let kan bruges i en travl hverdag. Der tages udgangspunkt i det evidensbaserede MBSR-mindfulness program.

Afholdes fysisk i Nordjylland eller online i hele Danmark. 

Generelt om mine workshops og kurser: Det er vigtigt for mig at videregive forskningsbaseret viden og at skabe en hyggelig og humoristisk dag, hvor sammenholdet styrkes.

Jeg vil sætte rammerne for, at I får en god, sjov og hyggelig dag sammen - et fælles referencepunkt og et fællessprog med trivsel som omdrejningspunkt.

I vil få en udbytterig dag, hvor I vil blive præsenteret for viden (med udgangspunkt i fakta). Samtidig vil I få træning i at anvende teknikkerne og værktøjerne og på den måde er det lettere at få dem indarbejdet i hverdagen.

Jeg oplever, at virksomhederne efterfølgende en trivselsdag får større forståelse for hinanden, og at det bliver lettere at snakke om trivsel og mistrivsel.