Anja Enggren - Trivselskonsulent Stress-Sorg-Søvn

NÅR SORG ER MED PÅ ARBEJDET

Mange efterladte har svære kår på arbejdspladsen. Søvnmangel, koncentrationsbesvær, fysiske smerter mv. kan være en sørgendes virkelighed i lang tid. Bliver de ikke mødt, forstået og hjulpet nænsomt tilbage til arbejdspladsen, kan det blive menneskeligt og økonomisk dyrt.

Sørgende efterlyser hjælp og retningslinjer. Alligevel har kun 6 % af danske virksomheder en sorgpolitik.
Med basisviden om sorg og hvordan du kan hjælpe og støtte en medarbejder i sorg, er du med til at forebygge stress, fejl, ulykker og i værste fald langtidssygemelding. Sorghåndtering handler om at skabe tryghed, trivsel og et godt arbejdsmiljø.

Book et oplæg eller en workshop for faggruppe f.eks. tillidsvalgte, HR, ledere eller hel arbejdsplads og bliv klædt på til at tale om sorg og tab samt få inspiration til en sorgpolitik. Oplæg og workshop tilpasses målgruppe og ønsker.

Anja Enggren er forfatter til bogen "Bliver jeg glad igen?". Hun blev enke og enlig mor til 5-årig i en alder af 34 år, da hendes mand døde. Anjas mission er at udbrede viden om sorghåndtering på arbejdspladser, skabe bedre kår for sorgramte samt at forebygge stress.