INDKOM APS

Psykologisk tryghed i teamet

Fundamentet for et godt samarbejde er psykologisk tryghed.

Psykologisk tryghed er det mest afgørende karakteristika for et teams succes. Det er vigtigere end antallet af ”high performers”.

Denne workshop giver indsigt i, hvor I som team er ift. psykologisk tryghed samt inspiration til at skabe en endnu større tryghed i teamet. På sigt skal det være med til at øge arbejdsglæden, produktiviteten og kreativiteten.

Vi kobler teori til jeres konkrete team – og sammen identificerer vi konkrete handlinger, der fokuserer på at udnytte styrkerne endnu bedre, samtidig med at udfordringerne elimineres.

Emner som psykologisk tryghed og karakteristika ved det effektive team er de bærende elementer, som vi arbejder med.

Metoden er korte oplæg, opgaver med refleksion og dialog samt aftaler om konkrete handlinger.

Udbytte
1. Forbedret samarbejde og kommunikation, der øger arbejdsglæden, dertil øget produktivitet
2. Bevidsthed om psykologisk tryghed giver mulighed om at italesætte nogle af de ting, der også kan være vanskelige at tale om
3. Konkrete indsatsområder

Om os
INDKOM er et konsulenthus, som arbejder med forretningsudvikling i øjenhøjde. Vi har stor erfaring indenfor blandt andet ledelsesudvikling, organisationer/kultur samt teamudvikling. Hos INDKOM har vi fokus på at dele ud af viden med det formål at give virksomheder de rigtige redskaber til at skabe trygge og effektive arbejdspladser gennem den gode dialog.