Athenas

René Oehlenschlæger, Athenas

Kom i godt humør, med vilje!

I dette foredrag viser René Oehlenschlæger dig, hvordan du bliver herre over dit eget humør, så du lettere navigerer det i den rigtige retning. Virksomheden og omgivelserne kan sætte nok så gode rammer for, at du trives mentalt, men hvis ikke DIN vilje ikke er der, så bliver det en benhård opgave.

René Oehlenschlæger giver dig redskaberne til at skabe både overskud, arbejdsglæde og trivsel – helt på egen hånd. Værktøjerne er hentet fra Renés brede viden inden for den positive psykologi, hvilket kan lyde teoretisk tungt. Men frygt ikke, René sørger for at videreformidle i et sprog, så alle kan følge med og øge deres arbejdsglæde, energi og overskud både i hverdagen og på jobbet.

Foredraget bygger også på ”Learning by doing”. Som publikum skal du derfor ikke kun forvente at lytte passivt og suge alle redskaberne til dig. René sætter dig også i gang, så værktøjerne sidder på rygraden og ikke kun på nethinden. Han igangsætter nogle øvelser, så du og dine kollegaer mærker arbejdsglæden allerede i foredraget. I er garanteret en masse grin og øvelser, som I får lyst til at tage med i det videre arbejdsliv.

Alle værktøjer og inspirationen stammer fra videnskaben om positiv psykologi. Videnskaben der handler om, hvordan mennesker trives bedst, og hvordan mennesker kan præstere optimalt.

Hvis I vil bevare jeres dårlige humør, skal I ikke booke dette foredrag.