GoSail A/S

Samarbejde, kommunikation og relation

Teambuilding og udvikling

I en matchracebåd er du 100% offline og redskaberne er enkle. Når vinden pludselig springer og kursen skal ændres, handler det ikke om mast, sejl og tovværk. Det handler om de mennesker, der sidder på båden. Deres selvindsigt og deres evne til at kommunikere, samarbejde og træffe de rigtige beslutninger i forhold til hinanden, vinden, bølgerne, kursen og de andre både. Her er intet team stærkere end evnen til samarbejde.

Teamånd og styrkede relationer
De færreste har selv prøvet at sejle en sejlbåd. Ved at tage en tur på vandet, får I styrket relationerne, lært hinanden bedre at kende, og skabt større motivation for samarbejdet. Det handler om kommunikation og samarbejde, og dem der klarer det bedst, kommer først over målstregen. Den forbedrede arbejdsrytme, de færre misforståelser og dermed en mere strømlinet arbejdsdag giver en god arbejdsdag.

Refleksion og nye perspektiver
Efter sejladsen evaluerer vi i fællesskab på jeres oplevelser i bådene. Hvilke elementer fra oplevelsen kan I bruge, og blev daglige udfordringer sat i et andet perspektiv, da de kom i spil på vandet?
Vi taler også om, hvordan I kan bruge jeres personlige oplevelser hjemme i dagligdagen.

Vi sætter fokus på effektiv kommunikation og sætter rammen for styrkede relationer og der igennem en bedre forståelse for hinanden og de forskellige opgaver i virksomheden.

Vi oplever at den forbedrede arbejdsrytme, de færre misforståelser og dermed en mere strømlinet arbejdsdag giver en god arbejdsdag med bedre trivsel og ofte afspejles disse elementer i virksomhedens bundlinje.