Athenas

Simon Høegmark, Athenas

Mental sundhed, godt arbejdsmiljø i samspil med naturen.

Simon præsenterer på en spændende og indlevende måde, hvor mange positive gevinster, der er ved at opholde sig mere i naturen. Naturen kan både fremme vores krop og trivsel samt booste immunforsvaret og øge vores mentale sundhed. Simon tager udgangspunkt i den nyeste forskning og viden om naturens gavnlige virkninger på vores krop, hjerne, følelser, sanser og immunforsvar, og han fortæller inspirerende om, hvordan sansninger og stemninger i naturen ligefrem kan have en helbredende effekt på os.

Kom med på en tidsrejse og få et inspirerende indblik i vores unikke krop og sind, og de urinstinkter, vi har nedarvet fra vores tidlige forfædre, som levede i og af naturen. Der er nemlig meget, vi kan lære af jæger-/samlerkulturen ift. vores moderne, travle liv. Simon fortæller, hvordan denne forståelse af vores egen natur kan hjælpe os til at få en større balance, nærvær og glæde ind i vores liv.

Simon fortæller helt konkret, hvordan vi kan få mere natur ind i hverdagen, og hvordan vi selv kan være med til at forstærke naturens positive indvirkninger. Inspirationen til at tænke naturen mere ind i hverdagslivet kan både være til gavn for os selv i vores privatliv, til gavn for de mennesker vi hjælper gennem vores arbejde samt være med til at styrke arbejdsglæde og fællesskab i vores arbejdsliv.