Brendholdt Consulting

Skab livsoverskud, ro og balance

Du ved det godt: du burde være en glad kollega, forælder eller partner med overskud, energi og ro.

Du forsøger – så godt du kan – at rumme alt og alle.

Om aftenen ligger du måske og lægger planer: ”I morgen skal det være – i morgen ordner jeg det hele med et smil på læben!”

Alligevel kommer du til at sætte den gamle plade på, og du fanger dig selv i at skælde ud, være irriteret, vred og frustreret.

Det føles som om, der er langt til frihed og anerkendelse.

Pludselig er dagen omme med en liste over alt det, du igen ikke nåede. Du plages af dårlig samvittighed, uforløste konflikter og drømme, du endnu engang må sætte på standby. Men i morgen…!

I morgen er der atter en dag. Men hvis du vil opnå noget andet, så skal du også gøre noget andet! Heldigvis lever vi i en verden, hvor vi har mulighed for lige netop dét.

At skabe vækst og sammenhæng i mellem mennesker, familier og organisationer, således vi kan forbinde positiv vækst i sindet til bedre bundlinjer i den sociale kapital.

Vi skal kunne drømme og skabe på en let og legende måde, ved altid at vise empati for hinanden, med anerkendelse, nysgerrighed og respekt for alle mennesker.

Således bliver vi handlekraftig, og kan omsætte vores fælles mål til resultater, hvor der er sammenhæng mellem det vi siger og det vi gør.