ARBEJDSMILJØEksperten

Skal vi bygge vindmøller eller læhegn – når stress rammer vores arbejdsplads?

Jeres vært, Martin Clausen, tager jer med på to timers foredrag. Her lærer I om, hvordan I kan forebygge og håndtere stress i jeres virksomhed.

Stress er et udbredt problem i mange danske virksomheder. Det har store menneskelige og økonomiske omkostninger, og ofte opdages stress for sent, dvs. når medarbejderen er sygemeldt eller har opsagt sin stilling. Martin deler sin store viden og erfaring, og I vil lære om

- Hvad er stress?
- Hvilke faktorer i arbejdet kan føre til stress i en virksomhed?
- Hvordan kan I forebygge og håndtere stress i jeres virksomhed?

Martin er erhvervspsykolog, og har gennem flere år arbejdet med stress i individuelle- og gruppeforløb. Martin bruger i dag denne viden meget aktivt i arbejdet med forebyggelse og håndtering af stress i virksomheder ved ARBEJDSMILJØEksperten i Esbjerg.

Pris: kr. 10.000 ekskl. moms og transport, og Martin kommer rundt i Sydvest Jylland.

Deltagerne bliver motiverede til at spotte stress ved en kollega og lytte til kroppens egne signaler, når stressen er på vej.

Deltagerne vil få to spændende, lærerige og motiverende timer. De vil f.eks. få kendskab til, hvad der sker i hjernen når vi bliver ramt af stress. Desuden vil deltagerne få viden om, hvorfor hjernen ikke altid fungere som den plejer, under og efter et stressforløb. Ved at deltage i foredraget, vil deltagerne få vigtige værktøjer, de kan bruge i deres dagligdag.